Over ClimaService​

Gespecialiseerde airconditioning, installatie en onderhoud

Onderhoud van airconditioning en verwarming wordt steeds belangrijker omdat het de milieuprestaties van een systeem verbetert. Met stijgende energieprijzen moeten huizen en bedrijven het meeste uit elk geïnstalleerd systeem halen. Het is bewezen dat regelmatig onderhoud de bedrijfskosten voor bepaalde systemen met wel 5% verlaagt. Het kan ook de levensduur van uw apparatuur verlengen.
ClimaService heeft uitgebreide ervaring en hun airconditioning diensten omvatten een breed scala aan airconditioning- en verwarmingsunits. Hierdoor kunnen we niet alleen fouten snel diagnosticeren, maar kunnen de meeste gevonden storingen en defecten ook ter plaatse worden gerepareerd.

24h Services

Jaarlijks Onderhoud

Residentieel en commercieel

Gratis Offertes

Eerlijk en Betrouwbaar

Ook Onderaanneming

Vraag Nu Gratis Prijs Offerte.

Kijk wat onze klanten te zeggen hebben ...

"We hebben Cliamservice gevraagd om een airconditioning in ons kantoor te plaatsen. Verscheen zoals beloofd en heeft fantastisch werk geleverd. Hij staat aan de top van zijn spel en is buitengewoon deskundig. Zal hem in de toekomst zeker nog een keer gebruiken. Uitstekend werk, bedankt..."
Suzy Hofmans
"De temperatuur in de winkel was hoog en klanten klaagden over de warmte. Ik heb andere airconditioningbedrijven gebeld, maar ze konden niet naar mij toe komen. Ik heb toen contact opgenomen met ClimaService en ze stuurden meteen een koeltechnieker. Hij was erg beleefd en professioneel, onderhield het systeem en ontdekte het probleem. Hij repareerde het en de winkeltemperatuur is nu comfortabel voor mijn klanten. Ik zou ze zeker aanbevelen."
Bakkerij Silvan
"We waren plan voor een splitje laten plaatsen op onze living en we hebben ClimaService terecht gekomen op internet, tot nu toe zijn we tevreden en hopen verder genieten op zomerse warme dagen !"
Adam Stone