Services.​

Airconditioning Service en onderhoud

Onderhoud van airconditioning- en verwarmingsapparatuur wordt zelfs nog belangrijker omdat het de prestaties van een systeem verbetert. Met stijgende energieprijzen moeten eigenaren het meeste uit elk geïnstalleerd systeem halen. Regelmatig onderhoud van alle airconditioningapparatuur is belangrijk en zal de economische werking van uw systemen verbeteren. Het kan uw bedrijfskosten voor de meeste systemen met meer dan 5% verlagen en zal ook de verwachte levensduur van uw apparatuur verlengen.
ClimaService heeft uitgebreide ervaring en hun Air Conditioning Service bestrijkt een breed scala aan airconditioning- en verwarmingsunits. Dit stelt ons in staat om niet alleen snel fouten te diagnosticeren, maar de meeste gevonden defecten kunnen ook ter plaatse worden gerepareerd. Als u klaar bent, kan de monteur u helpen bij het opstellen van een onderhoudsschema voor toekomstig onderhoud.

Installatie van Airco's

Met gecertificeerde installateurs zal ClimaService een gratis opmetingen doen. Hierbij bespreken we uw verwachtingen en behoeften en wijzen we u op alle relevante informatie die u nodig heeft. ClimaService werkt alleen met de belangrijkste fabrikanten van airconditioning fabrikanten zoals Daikin, Mitsubishi , LG, Fujitsu en Panasonic, en kan concurrerende tarieven bieden voor een breed scala aan installatie-vereisten. Door gebruik te maken van de nieuwste technologie in huishoudelijke en commerciële airconditioning, kan ClimaService ervoor zorgen dat u profiteert van de meest up-to-date toestellen, ozon vriendelijke en stilst werkende units die ook nog eens een laag energieverbruik hebben.

Airco's in caravan, tuinbouw en serres

Veel mensen werken nu vanuit huis en maken gebruik van een serre of hebben een caravans of tuingebouw die ze gebruiken als kantoor- of recreatieruimte. Deze gebieden zijn vatbaar voor hoge en lage temperaturen. Het veel voorkomende probleem is dat ze in de zomer vaak te warm kunnen zijn en in de winter of in koude nacht. Met de juiste berekeningen kan een airconditioningsystemen worden geïnstalleerd dat zorgt voor de juiste koeling in de zomer en verwarming in de winter. Hierdoor kunt u het hele jaar door werken, ontspannen en genieten van uw caravans, tuinbouw of in serre, ongeacht het buiten klimaat.
Er zijn verschillende stijlen en modellen die in de meeste gebieden passen. Onze vertegenwoordigers zal dit met u bespreken om te kijken welke stijl en systeem het best bij u past.

Verwarmingsoplossingen voor Restaurants

Klanten tevreden houden, of u nu een maaltijd eet of een paar drankjes drinkt met familie of vrienden, is altijd een uitdaging voor uw vestiging. De juiste kamertemperatuur hebben is een van de zaken die klanten opmerken en met airconditioning heb je volledige controle over de kamertemperatuur. De systemen van vandaag verwarmen en koelen wat betekent dat u de juiste temperatuur kunt instellen via de bedieningselementen van de airconditioning en weet dat uw klanten zich volledig ontspannen zullen voelen. Er zijn verschillende systemen en uitvoeringen en ClimaService gaat graag met u in gesprek.
Ook moet uw kelder op een optimale temperatuur zijn en is het een essentiële vereiste voor elke bar, café of restaurant om een ​​efficiënt werkend kelder-koelsystemen te hebben. Deze worden soms vergeten en achtergelaten zonder dat er enig onderhoud wordt gepleegd, waardoor de systemen langer blijven draaien met hoge energierekeningen tot gevolg. ClimaService is specialist in kelder-airconditioning oplossingen die ervoor zorgen dat uw dranken altijd op de ideale temperatuur zijn. Als u een bestaand systeem moet installeren, vervangen of zelfs gewoon moet onderhouden neem dan vandaag nog contact met ons op en we zullen met plezier alle vereisten bespreken die u mogelijk heeft.

Service & Onderhoud
Herstellingen
Ventilator reiniging
Attesteren

Bel vandaag nog voor een gratis vrijblijvend prijsofferte 0473 333 333